جلسه حامیان دانش در دانشگاه اشراق

جلسه حامیان دانش در دانشگاه اشراق برگزار گردید.
در این جلسه که رئیس عمومی و روسای اصناف ولایت هرات شرکت نموده بودند، در آغاز محفل، با آیات کلام الله مجید توسط انجینرآقای علیزاده شروع سپس جناب استاد آقای رضازاده ریاست دانشگاه اشراق ضمن خیر مقدم حضور روسا و وکلای اصناف شهر هرات پیرامون رشته های تحصیلی این دانشگاه صحبت نموده در مورد ایجاد کلینیک حقوقی و صحت روانی در دانشگاه اشراق و خدمات این بخش ها روشنی انداختند. بعد از آن اقای کریمی یک تن از وکلای مدافع در کلینیک حقوقی پیرامون خدمات این بخش و چگونگی ارائه خدمات رایگان آن به طور مفصل توضیحات ارائه و در ادامه محفل اقای نوروزی در مورد مشکلات روانی در جامعه بالاخص شهر هرات صحبت کرده پیرامون خدمات کلینیک صحت روانی دانشگاه اشراق و خدمات مشاوره ای رایگان در این مرکز برای حضار صحبت نمودند، در ادامه محفل جناب اقای سعید زاده رئیس شورای اصناف ولایت هرات ضمن تقدیر از هیئت رهبری دانشگاه بخاطر خدمات رایگان حقوقی و صحی برای افراد مستمند آماده گی خویش را برای همکاری با این دانشگاه در عرصه های علمی و اجتماعی بیان نمودند . در ادامه محفل با پرسش و و پاسخ حضار و دعائیه خاتمه یافت.