مهندس عبدالله کاظمی، رئیس موسسه تحصیلات عالی اشراق از سمت خود کناره‌گیری کرد.
آقای کاظمی که دارای مدرک لیسانس مهندسی از رشته Architecture و مدرک ماستری از رشته فلسفه و کلام اسلامی است، از جمله موسسان این دانشگاه بوده و از بدو تاسیس تا حالا به مدت شش سال، ریاست این موسسه را به دوش داشته است.
درخشش موسسه در ارزیابی‌های  متوالی وزارت، انتشار اولین نشریه تخصصی در سطح موسسات تحصیلات عالی خصوصی در افغانستان، تحویل سه دور فارغ‌التحصیل به جامعه‌ علمی کشور، ساخت ساختمان دائمی و عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه فردوسی مشهد، از جمله افتخاراتی است که در کارنامه شش ساله اشراق، به عنوان اولین دانشگاه خصوصی در هرات، خودنمایی می‌کند.
مساعدنبودن شرایط اجتماعی و عدم تحمل جدیت و قانون‌مداری و نیز فراهم‌کردن زمینه برای واگذاری مسئولیت موسسه به نیروهای جوان‌تر، از مهمترین دلایلی است که در استعفانامه‌ی رئیس موسسه اشراق آمده است. ناگفته نماند که عضویت مهندس کاظمی در هیات موسس این دانشگاه، هم‌چنان برقرار است.