داوطلبان ورود به 6 دانشکده موسسه تحصیلات عالی اشراق در ششمین امتحان کانکور این موسسه به رقابت پرداختند.

این مراسم با حضور معاون محترم علمی پوهنتون هرات، هیأت محترم نظارت وزارت تحصیلات عالی، نمایندگان محترم ریاست معارف هرات، رئیس اداری و مالی ولایت، اعضاء هیئت موسسان، مسئولان و استادان موسسه اشراق روز پنجشنبه 29 حمل سال 1392 در تالار اجتماعات موسسه تحصیلات عالی اشراق دایر گردید.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی افغانستان رسما آغاز و با سخنان انجنیر عبدالله کاظمی رئیس موسسه ادامه یافت.
رئیس موسسه با اشاره به دو شاخصه مهم موسسه اشراق یعنی تعهد و تخصص موفقیت این موسسه در احراز نمره 4 و رتبه برتر در سطح موسسات تحصیلات عالی خصوصی در افغانستان را به مردم هرات، استادان، کارمندان و دانشجویان موسسه تبریک گفت.
سپس پوهندوی داکتر محمدحسن فرید معاونت محترم علمی پوهنتون هرات و آقای بهیر رئیس اداری و مالی ولایت هرات در رابطه با موسسات خصوصی و جایگاه علم به ایراد سخن پرداختند.
آنگاه صندوق سوالات در حضور هیأت نظارت وزارت، نماینده ریاست معارف، رئیس هیأت موسسان، رئیس موسسه و نمایندگان دانشجویان باز و بعد از کسب اطمینان از صحت سوالات، با دعائیه حضرت حجه‎الاسلام والمسلمین حاج‎آقای روحانی امتحان کانکور آغاز یافت.

آقای مصطفی کاظمی – قاری قرآن

استاد نورسعید جامی – امتحان کانکور ورودی92