اساسنامه انجمن ادا

‏معرفی انجمن دانشجویان دانشگاه اشراق (ادا)

در مراسمی با حضور معاونت محترم علمی، فرهنگی پژوهشی، اداری مالی و مدیریت روابط عمومی و بین الملل اعضای جدید انجمن دانشجویان دانشگاه اشراق (ادا) برای دانشجویان معرفی شدند.
دراین محفل محترم استاد افشار معاونت فرهنگی پژوهشی جایگاه این انجمن را برجسته ساخته، تقاضا نمود تا این انجمن با ارائه پیشنهادات سازنده و عملی در تمام امور دانشگاه همکارباشند و نیزخواستار نقش جدی در برگزاری سیمینار های علمی، همایش ها و ورکشاپ های مفید در طول سمستر توسط این انجمن شد.
لازم به ذکر است اعضای این انجمن با رای مستقیم دانشجویان دانشگاه اشراق انتخاب میشوند.
آقای سهیل رضا زاده با کسب بیشترین آرا منحیث رئیس انجمن، خانم طوبی سروری منحیث معاون انجمن و خانم معصومه یعقوبی منحیث منشی انجمن انتخاب شدند.
در ادامه محفل خانم قربانزاده و آقای سعید پیمان دو تن از دانشجویان به دکلمه شعر به مناسبت ایام 12 ربیع الاول پرداختند.
مراسم با اهدای لوح به ریاست، معاونت ها و مدیریت روابط عمومی و بین الملل از جانب نماینده انجمن دانشجویان به پایان رسید.