همایش علمی تحت عنوان « امت واحده و چالش افراط گرایی در عصر حاضر»

همایش علمی

همایش علمی تحت عنوان « امت واحده و چالش افراط گرایی در عصر حاضر» با حضور اساتید و محققان برجسته شهر هرات در دانشگاه اشراق برگزار گردید. این همایش با تلاوت آیات وحی و سرود ملی کشورمان آغاز گردید. سپس حجت السلام والمسلمین آقای روحانی ضمن عرض خیر مقدم پیرامون افراط و افراط گرایی صحبت نموده و به جزییات آن اشاره نمودند، سپس مقالات توسط اساتید ومحققان برجسته دانشگاه هرات و دانشگاه اشراق ارائه شد.مقاله با موضوع: ( مفهوم شناسی فساد، الفاظ و انواع آن در قرآن وسنت ) توسط جناب آقای استاد پوهاند مخلص ؛ مقاله ای با موضوع: ( شهید نجفی الگوی مهرورزی و رواداری در فضای آشفته افراط گرایی و تعصب) توسط جناب آقای داکتر افضلی؛ مقاله ای با موضوع (نقش دانشگاه در مقابله با افراط گرایی ) توسط خانم داکتر حفیظی برای حضار ارائه شد. در ادامه جناب استاد شکوهی قصیده خود را با همین موضوع به خوانش گرفتند. در اخیر محفل برای اساتید شرکت کننده در این همایش به رسم یابود هدایایی تقدیم شد. همایش با دعاییه ای خاتمه یافت.