امتحان کانکور ورودی مؤسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق در سال 1394، روز دوشنبه

ساعت 2 بعد از ظهر با شرکت بیش از 600 دانشجوی متقاضی، در ساختمان این موسسه برگزار شد.
در این برنامه جناب آقای اصیل‌الدین جامی، سرپرست مقام ولایت هرات؛ جناب آقای محتسب زاده، رئیس دانشگاه هرات؛ جناب آقای داکتر محمد حسن فرید، معاون علمی دانشگاه هرات، جناب حاج آقای جبرئیلی، رئیس شبکه تلویزیونی استقلال و سایر نمایندگان وزارت تحصیلات عالی، رؤسای محترم و نمایندگان موسسات تحصیلات عالی خصوصی هرات، جمعی از فرهیختگان علمی و چهره های دانشگاهی، هیأت رئیسه، اساتید، اعضای هیأت امناء و شورای عالی موسسه تحصیلات عالی اشراق حضور داشتند.
در آغاز، قاری مصطفی کاظمی به تلاوت کلام روح بخش الهی پرداخته و پس از آن حاضران به احترام سرود ملی افغانستان به پا خواستند، سپس جناب انجنیر عبدالله کاظمی رئیس مؤسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق، ضمن بیاناتی مختصر به همه مهمانان و دانشجویان عزیز خیر مقدم گفتند. در ادامه، جناب محترم اصیل‌الدین جامی، سرپرست مقام ولایت هرات به ایراد سخن پرداخته، با گشوده شدن صندوق سوالات، و توزیع آن بین دانشجویان، برنامه امتحان رسما آغاز شد و در حدود 2 ساعت به طول انجامید.
سرپرست مقام ولایت هرات، ضمن تبریک افتتاح ساختمان جدید مؤسسه اشراق، نحوه برگزاری کانکور را در این مکان جدید، نیک ارزیابی کرده و برای رسیدن موسسه اشراق به مدارج بالاتر و دستیابی به افق های برتر، اظهار امیدواری کردند.