نشست علمی پژوهشی بررسی ابعاد فرهنگی اجتماعی عاشورای حسینی و رویکردهای نو به نهضت الهی امام حسین علیه السلام با حضور هیأت مؤسسان، اساتید و کارمندان دانشگاه اشراق و سایر مهمانان، روز یکشنبه 31 اسد 1400 در تالار اجتماعات اشراق برگزار گردید.

در این محفل علمی حجت الاسلام استاد نوروزی ، استاد داکتر حیدرپور و استاد سلطانی هروی پیرامون موضوع نشست مباحث و مطالبی را ارائه نمودند.
آثار و برکات قیام عاشورای حسینی برای جامعه اسلامی و انسانی و نیز تفاوت نهضت الهی و جهانی حسینی با سایر قیام ها از موضوعاتی بود که به آن پرداخته شد.

سخنرانان تقویت و تحکیم همبستگی اجتماعی و وحدت امت اسلامی را از جمله آثار و برکات عاشورای حسینی برشمرده و جهانی بودن و الهی بودن را از ویژگیهای مهم قیام عاشورا دانستند. همچنین بر ضرورت برگزاری نشست ها و گفتمان های علمی مرتبط با نهضت عاشورای حسینی در فضاهای علمی و آکادمیک تأکید شد.
در اخیر محفل نیز به سئوالات اشتراک کنندگان پاسخ داده شد.
یادآور می شود این محفل به دلیل شرایط بیماری کرونا با ظرفیت محدودی از اشتراک کنندگان برگزار گردید.