📣اخبار دانشگاه اشراق
🔹برگزاری نشست تخصصی و امضای تفاهم نامه بین دانشگاه اشراق هرات و دانشگاه بینالود مشهد
🔸نشست علمی تخصصی به تاریخ ۸ جوزا ۱۴۰۲ خورشیدی، با هدف بررسی نقش نهادهای تحصیلات عالی در تحکیم و توسعه ارتباطات علمی، فرهنگی و اجتماعی افغانستان و ایران با حضور رؤسا، مسئولین و جمعی از اعضای هیات علمی مؤسسه تحصیلات اشراق و مؤسسه تحصیلات عالی بینالود در سالن کنفرانس بینالود در شهر مشهد خراسان رضوی، همراه با امضای تفاهم نامه همکاری فیمابین برگزار گردید.
🔹در این گفتمان علمی که با حضور داکتر مهدی حیدرپور رئيس دانشگاه اشراق و داکتر احمد رفیع عبداللهی معاون علمی اشراق و هیأت همراه شان، به دعوت رسمی دانشگاه بینالود مشهد از هیأت رهبری دانشگاه اشراق هرات برگزار گردید، اعضای هیأت علمی دو طرف به بررسی موضوع محفل پرداخته و راهکارهایی در خصوص تحکیم و توسعه ارتباطات علمی فرهنگی بین دو کشور ارائه نمودند.
🔸در ادامه مسئولین و هیأت رهبری دو دانشگاه در راستای توسعه همکاری های علمی فرهنگی فیمابین گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر شد تا در آینده برنامه های مشترک علمی، آموزشی و تحقیقاتی انجام پذیرد.

🔹همچنین طرفین بر استفاده از ظرفیت های یکدیگر در راستای پیشبرد و توسعه فعالیت های آکادمیک بخصوص در جهت بسترسازی ارائه تسهیلات، خدمات مناسب و بهتر برای دانشجویان افغانستان بویژه دانشجویان و محصلان اشراق در قالب های مختلف از جمله بورسیه های تحصیلی یا تخفیفات ویژه تأکید کردند.
🔸 در اخیر برنامه، تفاهم نامه توسعه همکاری های علمی فرهنگی فیمابین دانشگاه اشراق هرات و دانشگاه بینالود مشهد به امضاء طرفین رسید و دو طرف بر عملیاتی سازی مفاد آن اعلان آمادگی نمودند.
🔹در پایان هیأت رهبری اشراق از امکانات و فضای دانشگاه بینالود بازدید نمود.

🔸نوت: دانشجویان علاقمند و فارغان اشراق جهت اطلاع و استفاده از فرصت های علمی تحصیلی مرتبط با دانشگاه بینالود مشهد و سایر دانشگاه های مورد تفاهم، از طریق آی دی تلگرامی ذیل (مدیریت ارتباطات بین الملل دانشگاه اشراق) به تماس شوند:
🆔 @soltaniheravi

🔗🎥 لینک گزارش تلویزیونی خبر….
🔗🎥 https://af.sahartv.ir/news/afghanistan-i16936