همایش علمی « سبک زندگی اسلامی افغانستانی و غربی از دیدگاه علما و اندیشمندان »

این همایش با همت معاونت فرهنگی پژوهشی در دانشگاه اشراق برگزار گردید.
محفل با تلاوت آیات وحی توسط جناب اقای سبحانی آغاز، سپس سرود ملی کشور نواخته شد. در شروع همایش ریاست محترم دانشگاه اشراق جناب استاد رضازاده ضمن خیر مقدم حضور مهمانان در سالون بر اهمیت و جایگاه تحقیق و پژوهش و سبک زندگی اصیل و بومی اسلامی تاکید ورزیدند.

بعد از آن محترمه استاد خانم آسیه نجفی مقاله ای تحت عنوان( سبک زندگی اسلامی – افغانی در بعد اخلاقی ) ارائه، در ادامه جناب اقای داکتر کیایی استاد دانشگاه در ایران پیرامون موضوع صحبت نموده ویژگی های سبک زندگی اسلامی را برجسته ساختند. سپس محترمه داکتر خانم حفیظی مقاله ای با موضوع( تاثیر فضای مجازی در شبکه های اجتماعی انترنتی و زندگی دوم بر سبک زندگی جوانان ) را برای حضار ارائه کردند. در این محفل رونمایی از کتب جناب اقای داکتر افضلی و نیز نشریه علمی پژوهشی دانشگاه اشراق صورت گرفت، جناب اقای داکتر افضلی پیرامون کتب نشر شده توضیحات ارائه فرمودند. محفل با پذیرایی و تقدیر از اشتراک کنندگان در این همایش علمی و دعائیه ای توسط مولوی صاحب به پایان رسید.
۲۹ حمل ۱۳۹۷