احمد فواد شیرین سخن( قهرمان وزن 120کیلوگرام رشته پاورلیفتنگ)دانشجوی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی موسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق

احمد فواد شیرین سخن متولد سال 1369 در ولایت هرات باستان دیار خواجه عبدالله انصاری(رح) چشم به جهان گشود.نسبت به شوق وعلاقمندی زیادی که به ورزش داشت در سن 15 سالگی به ورزش شروع نمود و در ابتدا به رشته کشتی آزاد در یکی از باشگاه های هرات مشغول به تمرین شد، بعد نسبت به توانائی که در خود به رشته پاورلیفتینگ میدید در این رشته به فعالیت آغاز نمود که خوشبختانه توانست افتخاراتی در سطح ملی و بین المللی در این راستا کسب نمایید. وی در این مدت افتخار به احتزاز در آوردن پرچم ملی کشور را در عرصه ورزشی در کشورهای مانند چین، تایوان ، هند به نام خود ثبت نمود.

مدت پنج سال است که قهرمان وزن 120 کیلو گرام در تیم ملی و سه سال است که قهرمان آسیا می باشد، همچنین در مسابقات اخیر جهانی که در شهر لاسویگاس آمریکا برگزار شد توانست مدال طلا را کسب نماید.

برای این پهلوان خوش نام افغانستانی آرزوی موفقیت روز افزون داریم.

و فیلم مسابقه احمدفواد شیرین‎سخن در مسابقات جهانی پاورلیفتینگ ایالات متحده امریکا

<< برای دانلود اینجا کلیک کنید >>