SAMSUNG DIGITAL CAMERA

به گزارش روابط عمومی موسسه تحصیلات عالی اشراق ، روز جمعه 12/2/1393 نشستی با حضور پوهاند داکتر جلالSAMSUNG DIGITAL CAMERASAMSUNG DIGITAL CAMERA

رئیس کل پوهنتون‎های دولتی افغانستان، داکتر صدیقی عضو کمیسیون تضمین کیفیت ریاست انسجام امور اکادمیک وزارت تحصیلات عالی و ماستر ویس سریر سرپرست ریاست موسسات تحصیلات عالی خصوصی با رییس موسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق در معیت معاون علمی، معاون فرهنگی و پژوهشی و مدیر روابط‎عمومی در مهمانخانه هتل نظری برگزار گردید.
در این جلسه ، نخست انجنیر عبدالله کاظمی ریاست موسسه تحصیلات عالی اشراق، ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمد به حضور مهمانان و معارفه همراهان و حاضران، گزارش مبسوطی از فعالیت ها و دست آوردهای جدید موسسه تحصیلات عالی اشراق ارائه کردند.SAMSUNG DIGITAL CAMERASAMSUNG DIGITAL CAMERA

رییس موسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق افزودند: این موسسه با (6) دانشکده و (10)‌
دیپارتمنت به فعالیت های علمی تحقیقاتی خود در راستای خدمت رسانی به قشر دانشجو و نیل به اهداف عالیه وزارت تحصیلات عالی ادامه می دهد.در ادامه پوهاند داکتر جلال معین وزارت تحصیلات عالی افغانستان از استقبال رییس موسسه تحصیلات عالی اشراق تشکر و قدردانی نمودند و ابراز داشتند: موسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق یکی از موسسات خوش نام افغانستان است و امید
می رود در ارزیابی اخیر نیز حایز رتبه برتر شود.جناب آقای
داکتر صدیقی عضو کمیسیون تضمین کیفیت ریاست انسجام امور اکادمیک وزارت نیز در مورد آینده موسسه تحصیلات عالی اشراق اظهار امیدواری کرده و در مورد برخی از مقرره‎ها و طرزالعمل‏های وزارت تحصیلات عالی روشنی انداختند. در ادامه جناب محترم آقای سریر معین و سرپرست موسساتSAMSUNG DIGITAL CAMERA تحصیلات عالی خصوصی افغانستان در مورد فضاهای موجود و امکانات لازم آموزشی در موسسه تحصیلات عالی اشراق ارائه طریق نموده اظهار داشتند ما آمادگی خود را برای پشتیبانی از طرح‎ها و پلان‎های مفید علمی در موسسه تحصیلات عالی اشراق اعلام می کنیم. لازم به ذکر است که معاونت محترم موسسات تحصیلات عالی خصوصی وزارت تحصیلات عالی صبح روز جمعه 12 ثور از ساختمان اداری،‌ ساختمان آموزشی ، لابراتوار ها، فضای ورزشی، پارگینگ و سالن اجتماعات موسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق دیدن کردند و بعد از ظهر این روز از ساحه ساختمان در دست احداث موسسه بازدید نمودند. و از این دیدار اظهار خرسندی نمودند. هیأت صبح گاه روز شنبه 13 ثور 1393 هرات را به مقصد کابل ترک کردند.
haiat930212-3

*ترتیب کننده: معاونت فرهنگی و پژوهشی.