تجلیل از روز جهانی حقوق بشر

امروز چهارشنبه مورخ ۹۷/۰۹/۲۱از روز جهانی حقوق بشر در دانشگاه اشراق تجلیل به عمل آمد.
در این محفل به شمول داکتر احمدسعید عبداللهی رئیس، کارمندان و دانشجویان دانشگاه اشراق، سیدعبدالغفار رحیمی رئیس ساحوی کمیسیون مستقل حقوق بشر در هرات، خانم انتیه گروا رئیسه دفتر یونیما در هرات و برخی از مدیران و کارمندان ادارات مختلف دولتی و خصوصی شرکت داشتند.
محفل با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید.
در نخست داکتر احمد سعید عبداللهی حضور مهمانان را در دانشگاه اشراق خوش آمدید عرض نموده سپس در باره اهمیت و جایگاه حقوق بشر صحبت های مفصلی بیان نمودند.
در ادامه سید عبدالغفار رحیمی رئیس کمیسیون مستقل حقوق بشر هرات در باره کارکردهای یک ساله این کمیسیون معلومات دادند.
سپس خانم انتیه گروا رئیسه دفتر یونیما در هرات در باره موضوعات حقوق بشری در سطح جهان بخصوص کشور افغانستان صحبت نموده و بر حل مشکلات حقوق بشری از طریق مشارکت مردمی تاکید نمودند و در ادامه بر همکاری های همه جانبه دفتر یونیما در باره موضوعات حقوق بشری وعده سپردند.
بعدا استاد محمد آصف محسنی آمردیپارتمنت اداری دیپلماسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی اشراق در باره اعلامیه جهانی حقوق بشر به ایراد سخن پرداختند.
سپس رئیس کمیسیون مستقل حقوق بشر، رئیس دانشگاه اشراق و رئیس یونیما به سوالات حاضرین در تالار پاسخ ارائه نمودند.
ودر نتیجه محفل، با جمع بندی مطالب توسط استاد واحدی و دعایه به پایان رسید.